spectacol artificii facebook twittercanal simulari si filmulete cu artificii cluj

Artificii Interior Cluj

Cluj Napoca | Dej | Turda | Gherla | Huedin | Campia Turzi

Artificii Interior

     Artificiile de interior reprezinta cel mai folosit efect in cadrul dansului mirilor datorita efectului spectaculos si datorita efectului de focalizare a invitatiilor dvs asupra celui mai important moment al nunti dvs,adica dansul mirilor,artificiile de interior oferind evenimentelor un plus de eleganta si frumusete iar pretul acestora este foarte accesibil.


    Firma noastra realizeaza efectele de artificii interior cu aparate autorizate wireless manipulate de personal autorizat de la firma noastra si la cele mai inalte standarde de calitate.

    In judetul Cluj ne deplasam in toate locatile in limita locurilor disponibile,dealungul timpului efectuand diverse efecte ( artificii exterior,gheata carbonica,scrisuri pirotehnice,lampioane,confetii,efecte de scena,etc) precum si efecte de artificii de interior in : Cluj Napoca, Dej, Turda, Gherla, Huedin, Campia Turzi,etc

    Scopul nostru este de a amplifica la maximum evenimentul dumeavoastră iar ceea ce ne recomandă este profesionalismul , autorizaţiile şi toate agrementele la zi.

     Artificile de interior folosite de firma noastra sunt din gama profesionala de efecte de interior autorizate de normele UE, acestea avand urmatoarele avantaje fata de artificiile de interior folosite in mod uzual in Romania:

- nu degaja fum astfel ca nu veti avea parte de miros inecacios si de fum in sala.
- se declanseaza wireless de catre personal asigurata de firma noastra astfel ca nimeni nu va interveni in timpul dansului pentru a le aprinde manual oferind fotografului timpul necesar pentru a focaliza dansul dvs.
- sunt cu scanteie rece astfel ca in cazul contactului cu pielea acestea nu ard si nu produc arsuri.
- nu afecteaza cladirile in care se folosesc datorita scanteii reci si inaltimii de max 2 metri.

     Noi va oferim artificii de interior din Gama Profesionala de Efecte de Interior Norme UE la aceleasi preturi ca si artificiile de interior folosite in mod uzual in Romania.

     Artificiile de interior sunt des folosite in organizarea unor evenimente precum:

- nunti
- botezuri
- majorate
- evenimente private
- conferinte firme
- conferinte politice
- targuri de prezentare
- concerte( artificii de scena tehnice)
- spectacole de teatru
- spectacole orchestrale
- cazinouri
- cluburi de noapte
- serbari sportive
- emisiuni televiziune

     In concluzie artificiile de interior pot fi folosite in cadrul oricarui eveniment din viata dumneavoastra fara a constituii un pericol ci oferind un plus de grandoare evenimentelor.

     *** PENTRU OFERTA COMPLETA SI DETALI SUPLIMENTARE ACCESATI NOUL NOSTRU SITE www.pyroart.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0752.031.950 .

Valid XHTML 1.0 Transitional