spectacol artificii facebook twittercanal simulari si filmulete cu artificii cluj

Efecte de Scena | Artificii Scena | Jet Scena | Jet co2 Scena cu Led

efecte de scena

     Fie ca vorbim despre un concert, o prezentare de moda sau o demonstratie sportiva in aer liber, showul nu este complect fara efecte de scena profesionale care sa amplifice senzatia de spectacol adevarat.

     Spectacol Artificii va ofera artificii de scena, jeturi CO2, jeturi CO2 cu laser si tunuri de confetti pentru evenimente cu adevarat memorabile. Pentru evenimente de zi, atat indoor cat si outdoor, va recomandam jeturi artificii la inceputul si sfarsitul acturilor. Momentele principale pot fi marcate cu artificii de scena speciale sau cu tunuri profesionale de confetti care creaza un efect visual deosebit.

    Farmecul evenimentelor nocturne se datoreaza si efectelor de scena explozive. Evenimentul nu poate sa inceapa decat cu jeturi artificii de scena profesionale intre 2 si 10 metri care pot fi montate atat pe scena cat si pe schelele laterale iar atunci cand atmosfera se incalzeste, in punctul culminant, Spectacol Artificii va recomanda jeturi CO2 iar pentru un plus de valoare, recomandam jeturi CO2 cu laser. Efectul spectaculos va uimi dar va si racori multimea in extaz.

     *** PENTRU OFERTA COMPLETA SI DETALI SUPLIMENTARE ACCESATI NOUL NOSTRU SITE www.pyroart.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0752.031.950 .

Valid XHTML 1.0 Transitional