spectacol artificii facebook twittercanal simulari si filmulete cu artificii cluj

Artificii Exterior Cluj

Cluj Napoca | Dej | Turda | Gherla | Huedin | Campia Turzi

Artificii Exterior

     Artificiile de exterior au fost si vor fi modalitatea cea mai grandioasa de a sarbatorii un eveniment important din viata noastra.artificiile de exterior sunt mult mai spectaculoase decat artificiile de interior deoarece nu au aceleasi restrictii severe, artificiile de exterior permitand o mai mare varietate de efecte pirotehnice de mare amploare datorita posibilitati de explozie la inaltimi foarte mari si cu efecte deosebit de frumoase din punct de vedere vizual si auditiv.

     Firma noastra foloseste sisteme de lansare profesionale autorizate iar personalul ce realizeaza focul de artificii este compus din pirotehnicieni cu experienta autorizati de Inspectoratul De Munca si de Politie.

    In judetul Cluj ne deplasam in toate locatile in limita locurilor disponibile,dealungul timpului efectuand diverse efecte (efecte de scena, gheata carbonica, artificii exterior,artificii interior, scrisuri pirotehnice, lampioane, confetii, etc) precum si artificii exterior in : Cluj Napoca, Dej, Turda, Gherla, Huedin, Campia Turzi,etc

    Scopul nostru este de a amplifica la maximum evenimentul dumeavoastră iar ceea ce ne recomandă este profesionalismul , autorizaţiile şi toate agrementele la zi.

     In zilele noastre focurile de artificii sunt intalnite la diverse evenimente precum:

- zile nationale
- revelioane
- zile memorabile
- evenimente caritabile
- deschideri de evenimente
- nunti
- petreceri private
- aniversari
- botezuri
- logodna
- carnavale
- concerte in aer liber
- evenimente sportive

     In concluzie artificiile de exterior pot fi folosite in cadrul oricarui eveniment de orice natura fara a constituii un pericol ci oferind un plus de grandoare evenimentelor dumneavoastra.

     *** PENTRU OFERTA COMPLETA SI DETALI SUPLIMENTARE ACCESATI NOUL NOSTRU SITE www.pyroart.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0752.031.950 .

Valid XHTML 1.0 Transitional