spectacol artificii facebook twittercanal simulari si filmulete cu artificii cluj
Articole

Pret Artificii Nunta

Artificii Interior

     In Romania conceptul de artificii poarta o amprenta puternica de lux si extravaganta astfel ca artificiile au ajuns sa fie un tel de neatis datorita preturilor existente pe piata. Noi va oferim preturi acceptabile si apropiate de realitatea economica.

     Chiar daca avem acces la o piata variata si intr-o continua extindere, ideea de spectacol pirotehnic cu artificii este putin intrebuintata datorita reticentei oamenilor fata de acest domeniu si bineinteles fata de preturile practicate pe piata, care sunt ridicate fata de standardele de viata si de servicile oferite, astfel ca spectacolele de artificii raman de cele mai multe ori doar in gandul nostru si nu se transpun in practica.

     Firma noastra vine in rezolvarea acestor probleme si doreste realizarea unor standarde profesionale ridicate precum si utilizarea ultimelor tehnologi pirotehnice din domeniu, noi dorim de asemenea realizarea unor spectacole pirotehnice de artificii personalizate in functiet de cerintele dumneavoastra si la indrumarea specialistului nostru care va va ajuta la alegerea solutiei optime din punct de vedere al frumusetii spectacolului precum si a costurilor sale.

     Preturile variaza in functie de mai multi factori precum:

- intensitatea focului de artificii

- marimea incarcaturilor artificiilor

- efectele produse

- durata focului de artificii

     *** PENTRU OFERTA COMPLETA SI DETALI SUPLIMENTARE ACCESATI NOUL NOSTRU SITE www.pyroart.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0752.031.950 .

Valid XHTML 1.0 Transitional