spectacol artificii facebook twittercanal simulari si filmulete cu artificii cluj
Articole

Artificii nunta

artificii nunta

     Nici un eveniment important si deosebit din viata dumneavoastra nu ar trebui sa se desfasoare fara un foc romantic de artificii.In ceea ce priveste utilizarea focurilor de artificii la nunta, exista cateva lucruri pe care este bine sa le cunoasteti din timp si care va vor face sa intelegeti ce presupune organizarea unui foc de artificii fie ele de interior sau de exterior.

     Toata lumea iubeste un spectacol de artificii reusit, iar artificiile pot adauga un plus de stralucire evenimentului dumneavoastra.In timp ce toate celelalte detalii pot fi fotografiate si filmate de catre invitati, artificiile sunt ceva care necesita intreaga atentie pentru a fi privite si absorbite, iar acest lucru poate crea un moment de apropiere intre invitati si un sentiment de spontaneitate.
     Daca bugetul iti permite sa adaugi acest detaliu dramatic si dinamic, atunci cu siguranta este ceva ce merita luat in considerare. Daca doresti un spectacol intreg cu diferite tipuri de artificii ( citeste articolul Tipuri Artificii ) trebuie sa lucrezi cu o echipa profesionista de pirotehnicieni, deoarece nerespectarea elementelor de siguranta poate face ca un moment frumos sa se transforme in unul nefericit chiar tragic.

Etapele ce trebuie urmarite pentru realizarea unui foc de artificii:

1.Vorbeste cu un pirotehnician autorizat!

Nu folositi artificiile fara prezenta unui pirotehnician deoarece acestia sunt persoane instruite care cunosc normele de securitate si care va vor asigura buna desfasurare a evenimentului dumneavoastra

2.Hotaraste-te ce tip de artificii vrei!

Artificii de interior - in aceasta categorie intra cele folosite pe ringul de dans la valsul mirilor si cele de pe tort .
Artificii de exterior – in aceasta categorie dumneavoastra puteti avea orice spectacol doriti de artificii incepand de la cele specific evenimentelor mai mici pana la artificii de proportii mari (gen zile nationale ).

2.Tine cont de tipul locatiei in care se desfasoara nunta!

Daca salonul nu are iesire intr-o gradina sau intr-un parc, nu poti folosi decat artificii de interior.

3.Stabileste momentul dedicat artificiilor!

Nu fixa focul de artificii la mai putin de 2-3 ore de la inceputul petrecerii, si nici aproape de ivirea zorilor pentru ca risti sa nu poti impartasi cu prea multi invitati spectacolul de lumina si culoare. Cel mai indicat moment este undeva in jur de miezul noptii - eventual ca semn de entuziasm ca mireasa a fost adusa inapoi de „rapitori”.

4.Trece artificiile in buget!

Spectacolul luminilor colorate poate dura intre 3 si 20 de minute, in functie de preferinte, dar si de suma pe care esti dispusa s-o cheltuiesti. Pentru un foc de artificii frumos trebuie sa scoti din buzunar intre 80-400 euro/minut( pentru a afla oferta noastra dati click pe Oferta Artificii ). Cu cat efectele pirotehnice sunt mai spectaculoase, cu atat sunt si mai costisitoare ( pentru a afla mai multe despre preturi artificii cititi articolul Pret Artificii ).

     Indiferent de optiunea pe care o alegeti, exista un amanunt ce trebuie subliniat, si anume: angajati un profesionist. Daca doriti sa economisiti bani cerand unui prieten sa se ocupe de artificii, mai bine alegeti sa nu incorporati artificiile la nunta. Atata timp cat nu planuiti sa va casatoriti de Anul Nou, pirotehnistii sunt disponibili tot restul anului si isi merita banii. In interior sau in aer liber, pe plaja sau pe terenul de golf, vor exista o multime de resturi ramase dupa incheierea spectacolului. Evident, acele resturi trebuie sa fie curatate, fie si numai de dragul bunului simt. Atunci cand angajezi un pirotehnist, acesta ar putea sa se ocupe si de curatarea resturilor ca parte din cost, insa in caz contrar, asigura-te ca faceti si acest aranjament inainte de a semna contractul. Daca bugetul va permite, nu trebuie sa ratati sansa de a folosi artificiile pentru a face ziua nuntii de neuitat. Nu uitati sa cereti cameramanului sa filmeze si spectacolul de artificii.

     *** PENTRU OFERTA COMPLETA SI DETALI SUPLIMENTARE ACCESATI NOUL NOSTRU SITE www.pyroart.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0752.031.950 .

Valid XHTML 1.0 Transitional